Gunslinger Hangs It Up: Brett Favre Farewell Festival

Posted by Cubicle QB

Brett FavreSo, Brett Favre is retiring. Here in Wisconsin, there is surprise, sadness and perhaps a little relief that we finally have the answer to the “Is Brett Favre retiring?” thing we’ve been dealing with around this time for the past five or so years.

I’m just a little disappointed that Favre retired before he could fulfill my 1993 prophecy that he would become “the next Don Majkowski.”

Anyway, NFL Network is throwing Favre a 30-hour retirement party this week with Favre and Packers programs today through Saturday.

Brett Favre Tribute on NFL Network

All times Eastern.

TUESDAY, MARCH 4
12pm — In Their Own Words: Brett Favre (60 minutes)
1pm — Favre 4 Ever (60 minutes) — Brett Favre takes a first-person look at his NFL career
2pm — America’s Game: 1996 Packers (60 minutes in HD)
3pm — In Their Own Words: Brett Favre (60 minutes)
4pm — Packers Press Conference – LIVE
5pm — Favre 4 Ever (60 minutes)
6pm — Who Is… Brett Favre? (30 minutes)
8pm — Super Bowl Classics: Super Bowl XXXI (Packers 35, Patriots 21) (3 hours)
12:30am — Super Bowl Classics: Super Bowl XXXI (Packers 35, Patriots 21) (3 hours)

WEDNESDAY, MARCH 5
8pm — NFL Classics: 2003 NFC Wild Card (Seahawks vs. Packers) (3 hours in HD)

THURSDAY, MARCH 6
8pm — Favre 4 Ever (60 minutes)
9pm — America’s Game: 1996 Packers (60 minutes in HD)

FRIDAY, MARCH 7
8pm — NFL Classics: Packers at Raiders on Monday Night Football (Favre throws for 399 yards and four TDs on 12/22/03) (2.5 hours)
10:30pm — NFL Films Presents: Favre’s Backups (30 minutes)

SATURDAY, MARCH 8
10pm — NFL Films Presents: Favre’s Backups (30 minutes)
1pm — In Their Own Words: Brett Favre (60 minutes)
2pm —Favre 4 Ever (60 minutes)
3pm — America’s Game: 1996 Packers (60 minutes in HD)
4pm — NFL Classics: Packers at Raiders on Monday Night Football (12/22/03) (2.5 hours)
6pm — NFL Films Presents: Favre’s Backups (30 minutes)
8pm — Super Bowl Classics: Super Bowl XXXI (Packers 35, Patriots 21) (3 hours)

Photo: Credit: George Bridges/MCT

5 Comments

  1. How many hours of programming will be dedicated to Sean Landeta’s recent retirement?

  2. I wouldn’t be surprised if John Madden announced his retirement now, also. I mean, he has no reason to go on if the Gun Slinger is gone!

  3. The one I feel for the most, though, is Anthony Dilweg. He was originally supposed to get 30-seconds of programming on NFL Network, but it was pre-empted for Favre’s 30 hours.

    I do have the transcript of the Anthony Dilweg special, though:

    “Hey, remember that time I threw that pass to Perry Kemp?”
    Roll credits.

Comments are closed.

About Ryan Berenz 2127 Articles
Some things I like (in no particular order): Sports, Star Wars, LEGO, beer, 'The Simpsons' Seasons 1-13, my family and the few friends who are not embarrassed to be seen with me. Why yes, I am very interested in how much you like 'Alaskan Bush People.' #LynxForLife